Opleiding verzorgende IG bij Salios

Een opleiding volgen en tegelijkertijd werken in de ouderenzorg? Dat kan! Bij Salios ga je aan de slag binnen de verpleeghuis- of thuiszorg. Wat je leert in je opleiding pas je meteen toe in de praktijk.

Je gaat minimaal 24 uur per week werken. Naast je werk ga je naar school. Over de kosten hoef je je geen zorgen te maken, Salios betaalt jouw studiekosten! Als verzorgende Individuele Gezondheidszorg (IG) richt je je op het ondersteunen van cliënten die geestelijke en/of lichamelijke zorg nodig hebben. De kerntaken van een verzorgende IG zijn het verplegen, verzorgen en begeleiden van de cliënt op basis van de afspraken in het zorg-leefplan. Het leuke is dat je gelijk in de praktijk start. Wat je leert pas je direct toe. Je draait naast dagdiensten ook avond- en/ of nachtdiensten, net als jouw collega’s. Vanzelfsprekend krijg je vanuit Salios goede coaching en begeleiding vanuit je team en professionele praktijkopleiders.

Er staan op dit moment vacatures open bij ieder van de drie organisaties (het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep) die op 1 april samen verder gingen als Salios. Kijk welke vacature het beste bij jou past en solliciteer!

Op termijn komt er 1 vacature, maar we zijn nog bezig met het samenvoegen van de organisaties. Waar je ook solliciteert, we heten je als nieuwe Salios collega van harte welkom!

Werken bij
Salios

Word jij onze collega?

Bij Salios werken 2500 medewerkers en meer dan 1250 vrijwilligers. Dat lijkt veel, maar laat je niet afschrikken! Als je bij Salios komt werken, kom je terecht in een fijne organisatie waar de sfeer goed is en waar de teams elkaar helpen en aanmoedigen. Jij bent belangrijk! Hier krijg je de kans om te groeien en nog beter te worden in jouw vak. Samen bouwen we een organisatie waar we trots op kunnen zijn en waar we met plezier werken.

Bij Salios staat het welzijn van zowel onze cliënten als medewerkers voorop. Een gezonde balans tussen werk en privé is een noodzaak, daarom bieden we uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werk dat bij jou past

Of je nu interesse hebt in werken in de thuiszorg, zorg binnen onze locaties, of bij een specialistische (dag)behandeling of dagbesteding: bij Salios zit je goed. Je kunt je ook specialiseren in specifieke doelgroepen, zoals ouderen die moeten revalideren, oudere mensen met psychiatrische problemen, mensen met dementie (ook op jonge leeftijd), mensen met het Korsakov-syndroom en mensen die in een hospice verblijven. Wil je in de zorg werken, in een ondersteunende functie, of wil je vrijwilligerswerk doen? We kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

Kijk maar eens naar alle vacatures, of stuur een open sollicitatie!

Open sollicitatie

Staat jouw droomvacature er niet tussen? Stuur dan eens een open sollicitatie, dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.